Szolgáltatások

Dietetikai konzultáció állapotfelméréssel:

Az első alkalom az állapotfelmérés. Bekérem az orvosi papírjaidat és labor eredményeidet.

A találkozón testösszetételt mérünk (testsúly, testmagasság, BMI, testzsír %, izomtömeg %, körméretek)

Felmérem a táplálkozási szokásaidat, ahogyan kitérünk a betegségedre és a táplálkozástudományi ismereteidre, valamint a kérdéseidre is.

A következő találkozóig megkérlek, hogy vezess nekem egy négy napos táplálkozási naplót (papír alapon, valamint a See How You Eat alkalmazáson keresztül) és tölts ki speciális kérdőíveket, ha arra van szükség. Ezeket a konzultációt megelőzően kérlek, küldd el részemre.

A második alkalom a konzultáció, melyen a bekért anyagaid, és a felmérésem után, a táplálkozástudomány bizonyítékokon alapuló kutatási eredményei alapján elemzem az étrended, az életmódszokásaid, azzal összefüggésben a panaszaid. Feltárom a hibákat, azokat megbeszéljük, javítjuk. Az állapotoddal összefüggésben átvesszük a nyersanyag választás szempontjait, az ételkészítési javaslatokat, étrend kiegészítőket és az egyéb életmódbeli változtatási lehetőségeket.

Az állapotfelmérés ingyenes.
A konzultáció ára személyesen vagy online: 25 000 Ft/ 2 alkalom x 60 perc

Well

Kontroll, a konzultáció után egy hónap elteltével ajánlott, hogy átbeszéljük, hogy állsz, mit sikerült megvalósítani, betartani, mi okoz nehézséget számodra, és arra milyen megoldást tudunk találni. Természetesen, ha közben kisebb kérdéseid lennének, állok rendelkezésedre. Ilyenkor újra megnézzük, hogyan alakult a testösszetételed és a körfogataid.

A kontroll alkalom ára: 8 000 Ft/ 45 perc


Egészség coaching:

Ha úgy érzed, jobban haladsz úgy, ha valakivel heti szinten aktív kapcsolatban vagy és megbeszélheted a felmerülő gondjaid, betervezhetünk heti konzultációs alkalmakat. Alkalmazott módszerek: Rogersi segítő beszélgetés és CBT.
Ára: 7000 Ft/ 50 perc

Az egészség az otthonodban kezdődik. Ha szívesen veszed, elmegyek otthonodba, átnézzük az éléskamrádat, és hogy miken kellene változtatni. Az életmódváltás a ’junk food’ lomtalanításával és az egészségedre káros élelmiszerek lecserélésével kezdődik. Ára: 10 000 Ft / 60 perc

Bevásárlás dietetikai segítséggel.
Elkísérlek egy nagybevásárlásra, hogy együtt beszerezzük az egészségesebb hozzávalókat étrendedhez.
Választható áruház: Auchan vagy Tesco Kecskeméten
Ára: 10 000 Ft / 60 perc

Well

Személyi edzés: 3500 Ft / alkalom (60 perc)

Power cardio tréning: 1800 Ft / alkalom (30 perc)
A power cardio tréning, egy edzésmódszer melynek lényege, hogy állóképességi edzés közben extra külső ellenállást adunk a tréninghez. Vagyis egyidejűleg, célzottan fejlesztjük az állóképességet és az erőt, így a szervezetet egy magasabb szintű igénybevételnek tesszük ki. Nálam step gépen, szobakerékpáron, vagy szabadtéren gyakorolhatod ezt az edzésmódszert.